Liebherr CP 4815 Vit

Liebherr CP 4815 Vit

Det här är en fristående kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Totalt rymmer den här kombinerade kylen och frysen 375 liter och dörrarna är omhängbara.

Pris 18 828 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CP 4815 Vit är 18 828 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen CP 4815 från Liebherr kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en volym på 260 liter, vilket får räknas som ganska stort. Med den högsta miljöklassningen A+++ kan du vara säker på att den i längden är skonsam mot både plånbok och miljö.

  • Varnar om dörren är öppen för länge
  • Kylens förvaringsvolym är 260 liter
  • 60 cm bred
  • Inbyggd belysning i kylen
  • Kylen har 5 lådor och hyllor

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 201 cm hög, 60 cm bred och 67 cm djup.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 33 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Liebherr CP 4815. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 18828 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.