Liebherr CNPbs 3758 Svart

Liebherr CNPbs 3758 Svart

Denna fristående Liebherr-kylfrys har energiklassningen A+++. Volymen på kylen ligger på 170 liter. Kylen varnar om dörren lämnas öppen.

Pris 24 228 kr
·

Placering 460 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CNPbs 3758 Svart är 24 228 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Liebherr. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en volym på 170 liter vilket, är lämpligt för en till två personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Förvaringsvolym i frysen på 101 liter
  • 60 cm bred
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Kylen har 5 förvaringsutrymmen
  • Automatisk avfrostning

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 24 timmar.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Liebherr CNPbs 3758. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 24228 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Om man jämför produktens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.