Liebherr CNPes 3758 Rostfritt Stål

Liebherr CNPes 3758 Rostfritt Stål

Denna fristående kylfrys har frysen underst och kylen ovanpå. Den kombinerade kylen och frysen har en total volym på 271 liter. Dörrarna är praktiskt nog omhängbara.

Pris 23 328 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CNPes 3758 Rostfritt Stål är 23 328 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen CNPes 3758 från Liebherr kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen är medelstor med sin volym på 170 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Inbyggd kylbelysning
  • Frostas av automatiskt
  • Frysens förvaringsvolym är 101 liter
  • Uppmätt ljudnivå till 37 decibel
  • Kylen är över frysen

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Kylen har en volym på 170 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 101 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Liebherr CNPes 3758. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 23328 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.