Liebherr CNPes 4858 Rostfritt Stål
Liebherr Logotyp

Liebherr CNPes 4858 Rostfritt Stål

En fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Kyl-/fryskombin har en total volym på 361 liter. Dörrarna är praktiskt nog omhängbara.

Pris 23 868 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CNPes 4858 Rostfritt Stål är 23 868 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Liebherr vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Då den är av högsta energiklass kommer du spara in på både miljö och plånbok. I frysen har du en volym på 101 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov.

  • Fristående kylfrys
  • Inbyggd belysning i kylen
  • Tillverkad av Liebherr
  • Kylens förvaringsvolym är 260 liter
  • Ljudnivå på 37 decibel

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Liebherr CNPes 4858 har mätts upp till 201 cm hög, 60 cm bred och 67 cm djup.

Kylen har en volym på 260 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på mellan två till tre personer.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 101 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Som du förstår så är Liebherr CNPes 4858 en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med mycket bra finesser och egenskaper. Du kan prisjämföra den här modellen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 23868 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.