Liebherr CNP 3758 Vit

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CNP 3758 Vit är 22 878 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Liebherr. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Då den är av högsta energiklass kommer du spara in på både miljö och plånbok. Kylen har en kapacitet på 170 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer.

 • 101 liter förvaringsvolym i frysen
 • Kylfrys från Liebherr
 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • Uppmätt ljudnivå till 37 decibel
 • Kylen är över frysen

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 37 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Kylen har en volym på 170 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Liebherr CNP 3758 har mätts upp till 165 cm hög, 60 cm bred och 67 cm djup.

Sammantaget är CNP 3758 från Liebherr en mycket praktisk kylfrys med bra egenskaper och finesser. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 22878 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess bra attribut gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.