Liebherr CNPes 4358 Rostfritt Stål
Liebherr Logotyp

Liebherr CNPes 4358 Rostfritt Stål

En fristående Liebherr-kylfrys med kylen över frysen. Frysen har en bra volym på 101 liter. Kylen varnar om dörren lämnas öppen.

Pris 23 778 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CNPes 4358 Rostfritt Stål är 23 778 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Liebherr vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 101 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Kylen har 7 lådor och hyllor
  • Ljudnivån mäter upp till 37 decibel
  • Fristående kylfrys
  • 60 cm bred
  • 67 cm djup

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 101 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Som du förstår så är Liebherr CNPes 4358 en riktigt bra kylfrys med mycket åtråvärda egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 23778 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Om man jämför kylfrysen pris med resten av kategorin så är den något dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.