Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CB 4315 Vit är 14 586 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Liebherr. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 115 liter. Med den högsta miljöklassningen A+++ kan du vara säker på att den i längden är skonsam mot både plånbok och miljö.

 • Förvaringsvolym i kylen på 204 liter
 • Inbyggd belysning i kylen
 • 115 liter förvaringsvolym i frysen
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Kylfrys från Liebherr

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Kylen har en volym på 204 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 115 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Liebherr CB 4315. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 14586 kr. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess lockande egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.