Liebherr Liebherr CNbs 3915 Svart Svart
Liebherr Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.8

Baserat på 33 omdömen

 • 5

  88%

 • 4

  9%

 • 3

  3%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr Liebherr CNbs 3915 Svart Svart är 16 696 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Liebherr som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en volym på 221 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • Förvaringsvolym i frysen på 119 liter
 • Kylfrys från Liebherr
 • Frostas av automatiskt
 • 60 cm bred
 • Kylen har 6 lådor och hyllor

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 221 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 221 liter helt på egen hand också.

Som du förstår så är Liebherr CNbs 3915 en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med flera lockande finesser och egenskaper. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 16696 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på egenskaperna får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.