Liebherr CN 4315 Vit
Liebherr Logotyp

Liebherr CN 4315 Vit

Du har här en fristående kylfrys där frysen är underst och kylen ovanpå. Kyl och frys rymmer tillsammans 321 liter och den har flera funktioner, bland annat belysing i kylen.

Pris 17 674 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CN 4315 Vit är 17 674 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en snygg kylfrys från Liebherr som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en volym på 220 liter, vilket får räknas som ganska stort.

  • Inbyggd kylbelysning
  • Ljudnivån mäter upp till 38 decibel
  • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
  • Kylen har 5 lådor och hyllor
  • Energiklass A+++

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Frysen har en volym på 101 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Sammantaget är CN 4315 från Liebherr en riktigt fin kylfrys med bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här modellen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 17674 kr. Om vi jämför priset för den här kylfrysen mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör CN 4315 till ett bra köp.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.