Liebherr CBef 4315 Rostfritt Stål

Liebherr CBef 4315 Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys med kylen över frysen. Bredden ligger på 60,0 cm och du blir påmind ifall du glömmer stänga dörren.

Jämför pris från 14 989 kr till 16 274 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CBef 4315 Rostfritt Stål är 14 989 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Liebherr som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 204 liter och är lagom för två till tre personer.

  • 185 cm hög
  • 67 cm djup
  • Förvaringsvolym i frysen på 115 liter
  • Fristående kylfrys
  • Vid strömavbrott håller den kylan i 33 timmar

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 204 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Måtten på den här kylfrysen är 185 cm på höjden, 60 cm på bredden och 67 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Som du förstår så är Liebherr CBef 4315 en utmärkt kombinerad kyl- och frys med mycket lockande egenskaper och finesser. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 14989 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.