Liebherr CBNPes 4858 Rostfritt Stål
Liebherr Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CBNPes 4858 Rostfritt Stål är 23 868 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Liebherr som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 101 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • 60 cm bred
 • 201 cm hög
 • Dynamisk kylning
 • Omhängbara dörrar
 • 230V(220-240V)

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 101 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 243 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 243 liter helt på egen hand också.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 37 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Liebherr CBNPes 4858. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 23868 kr. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess lockande egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.