Beko RCNE365E45X Rostfritt Stål

Beko RCNE365E45X Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys som är oerhört energieffektiv. Den kombinerade kylen och frysen är 59,5 cm bred och dörrarna är praktiskt nog omhängbara.

Pris 6 664 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Beko RCNE365E45X Rostfritt Stål är 6 664 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Här är en kombinerad kyl och frys från Beko som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 96 liter.

  • Fristående kylfrys
  • Vid strömavbrott håller den kylan i 21 timmar
  • Dörrarna går att arrangera om
  • Kylen är över frysen
  • Kylen har 5 lådor och hyllor

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 21 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Beko RCNE365E45X har mätts upp till 185 cm hög, 60 cm bred och 67 cm djup.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Beko RCNE365E45X. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 6664 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Beko Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.