Siemens KG36NHI32 Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 6 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG36NHI32 Rostfritt Stål är 13 485 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Siemens som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 86 liter, vilket räcker väl för de allra flesta. Kylar och frysar är alla märkta med en energiklassifisering. Just den här är klassad A++ vilket är fördelaktigt för både miljö och ekonomi.

 • Förvaringsvolym i frysen på 86 liter
 • 60 cm bred
 • Dynamisk kylning
 • Dörren öppnas åt höger
 • 65 cm djup

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 86 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Siemens KG36NHI32. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar KG36NHI32 13485 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.87 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.