1. Hem & Hushåll
 2. Vitvaror
 3. Kylar & Frysar
 4. Kylfrysar
Siemens KG36NNW30 Vit

Du har här en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Totalt rymmer den här kylfrysen 302 liter. Dörrarna är högerhängda, men omhängbara.

Pris 8 699 kr
·

Placering 1397 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 5 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KG36NNW30 Vit är 8 699 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en praktisk kylfrys från Siemens som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 87 liter.

 • MultiFlow-teknik håller matvaror fräscha längre
 • Frostas av automatiskt
 • 230V(220-240V)
 • 186 cm hög
 • Kylfrysen har en vikt på 64 kg

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 42 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 16 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Siemens KG36NNW30. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en topprankad modell på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 8699 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.66 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.