Bosch KGN36HI32 Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.0

Baserat på 2 omdömen

 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGN36HI32 Rostfritt Stål är 12 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Bosch som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++. Kylen har en volym på 234 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • Förvaringsvolym i kylen på 234 liter
 • 60 cm bred
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 16 timmar
 • 230V(220-240V)
 • Fristående kylfrys

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 16 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 258 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Bosch KGN36HI32 har mätts upp till 187 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Bosch KGN36HI32. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner och just nu kostar KGN36HI32 12995 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.