Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGF56PI40 Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Bosch KGF56PI40 Rostfritt Stål

En fristående kylfrys med kylen över frysen. Kyl och frys rymmer tillsammans 356 liter. Dörrarna är praktiskt nog omhängbara.

Från 18 543 kr till 20 529 kr
·

Placering 55 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,9(10 omdömen)
 • 5

  90%

 • 4

  10%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGF56PI40 Rostfritt Stål är 18 543 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 14 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en utmärkt kylfrys från Bosch som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 251 liter och är lagom för två till tre personer. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • 80 cm djup
 • 193 cm hög
 • Kylfrys från Bosch
 • Automatisk avfrostning
 • 230V(220-240V)

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 193 cm hög, 70 cm bred och 80 cm djup.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 24 timmar.

Kylen har en volym på 251 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på mellan två till tre personer.

Som du förstår så är Bosch KGF56PI40 en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med mycket åtråvärda egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 18543 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess fina attribut gör den till en premiumprodukt.