Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.8

Baserat på 130 omdömen

 • 5

  82%

 • 4

  15%

 • 3

  2%

 • 2

  2%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje ORK193R-L Röd är 9 316 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Gorenje som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 95 liter. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Dynamiskt kylningssystem
 • Frysens förvaringsvolym är 95 liter
 • Energiklass A+++
 • Kylen är över frysen
 • 194 cm hög

Måtten på den här kylfrysen är 194 cm på höjden, 60 cm på bredden och 64 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 227 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 40 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Gorenje ORK193R-L. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 9316 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Den har ett bra snittbetyg på 4.67 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.