Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.8

Baserat på 130 omdömen

 • 5

  82%

 • 4

  15%

 • 3

  2%

 • 2

  2%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Gorenje ORK193BK Svart är 11 064 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Gorenje. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 95 liter. Med en energiklassning på A+++ kommer du spara in på både kronor och miljö.

 • Årlig energiförbrukning på 154 kWh
 • Håller kylan i 30 timmar efter strömavbrott
 • Kylen har 5 förvaringsutrymmen
 • Energiklass A+++
 • 194 cm hög

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Med sin snabbfrysningsfunktion kan du vara säker på att din mat nästan håller sig lika fräsch vid upptining som när du först frös in den. När man snabbfryser mat bildas det inte lika mycket iskristaller som vid vanlig infrysning, därför står sig maten bättre och fräschare efter upptining.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 154 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Gorenje ORK193BK. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 11064 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.67 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Gorenje Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.