Neff KI5772F30 Integrerad

Neff KI5772F30 Integrerad

Denna integrerade kylfrys har energiklassningen A++. Volymen på kylen ligger på 169 liter och den har flera funktioner, bland annat snabbfrysning.

Pris 8 379 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Neff KI5772F30 Integrerad är 8 379 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Vill du ha en enhetlig känsla i köket bör du ha en integrerad kylfrys som den här KI5772F30 från Neff. Denna kylfrys kan alltså byggas in och kläs med paneler för att matcha köksluckor och övrig köksinredning. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 63 liter.

  • Förbrukar 212 kWh per år
  • Snabbfrysningsfunktion
  • Integrerad kylfrys
  • 230V(220-240V)
  • 56 cm bred

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Neff KI5772F30 har mätts upp till 158 cm hög, 56 cm bred och 55 cm djup.

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 63 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Som du förstår så är Neff KI5772F30 en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med mycket bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här kylfrysen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 8379 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kylfrysen till ett bra köp.

Jämför alla Neff Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.