Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.6

Baserat på 12 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  25%

 • 3

  8%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3602MOW Vit är 10 943 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Electrolux som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Med en kapacitet i kylen på 220 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer.

 • Omhängbara dörrar
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 20 timmar
 • Energiförbrukning på 239 kWh per år
 • Kylens dörr har 3 förvaringsutrymmen
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 239 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Skulle olyckan vara framme och du får strömavbrott kan du ta ett djupt andetag och pusta ut innan du oroar dig över att all mat i frysen förstörs. Den här modellen klarar nämligen av att behålla temperaturen i upp till 20 timmar.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 220 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 220 liter helt på egen hand också.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Electrolux EN3602MOW. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 10943 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.45 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.