Electrolux EAL6240AOU Rostfritt Stål

Electrolux EAL6240AOU Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys med behändigt sida-vid-sida-utförande. Kylfrysen är 91,2 cm bred och kylen har inbyggd belysning.

Pris 15 990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EAL6240AOU Rostfritt Stål är 15 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Electrolux levererar här sin EAL6240AOU som är en kylfrys med så kallad side-by-side konstruktion, vilket innebär att kylen och frysen är monterade lodrätt bredvid varandra. Den här typen är väldigt populär på andra sidan atlanten men blir allt mer förekommande även här hemma. Frysen har en volym på 204 liter, vilket är stort nog för att kunna förvara mat åt hela grannskapet. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+.

  • Fristående kylfrys
  • 74 cm djup
  • 91 cm bred
  • 204 liter förvaringsvolym i frysen
  • Inbyggd kylbelysning

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 373 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 373 liter helt på egen hand också.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 44 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

För dig som har många munnar att mätta kommer den här kylfrysen komma väl till användning. Frysen har en kapacitet på 204 liter, vilket får klassas som väldigt stort. Du kommer ha gott om plats att förvara allt från bröd till kött och andra råvaror.

Som du förstår så är Electrolux EAL6240AOU en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med flera praktiska egenskaper och finesser. Du kan prisjämföra den här modellen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 15990 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.