Whirlpool BLF 8122 OX Rostfritt Stål
Whirlpool Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool BLF 8122 OX Rostfritt Stål är 6 395 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen BLF 8122 OX från Whirlpool kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. I frysen har du en volym på 111 liter, vilket kommer räcka gott och väl för att täcka alla dina behov. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Frostas av automatiskt
 • Fristående kylfrys
 • Energiförbrukning på 243 kWh per år
 • 60 cm bred
 • Ljudnivå på 38 decibel

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 243 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 111 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Som du förstår så är Whirlpool BLF 8122 OX en riktigt bra kylfrys med många lockande egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad modell på PriceRunner och just nu kostar BLF 8122 OX 6395 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.32 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Whirlpool Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.