Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 19 omdömen

 • 5

  47%

 • 4

  37%

 • 3

  0%

 • 2

  16%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KI86NVF30 Integrerad är 13 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från Siemens. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Med denna modell får du goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 67 liter, vilket räcker väl för de allra flesta.

 • Inbyggd belysning i kylen
 • Kylen har 5 förvaringsutrymmen
 • Automatisk avfrostning
 • Årlig energiförbrukning på 222 kWh
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

Siemens KI86NVF30 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 39 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Siemens KI86NVF30 har mätts upp till 178 cm hög, 56 cm bred och 55 cm djup.

Som du förstår så är Siemens KI86NVF30 en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med mycket åtråvärda finesser och egenskaper. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att det lägsta priset just nu ligger på 13990 kr. Det är också en av de allra mest populära kylfrysarna. Den har ett högt snittbetyg på 4.41 av 5 och alla dess åtråvärda egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.