Whirlpool BLF 9121 W Vit
Whirlpool Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.8

Baserat på 133 omdömen

 • 5

  87%

 • 4

  11%

 • 3

  2%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Whirlpool BLF 9121 W Vit är 4 190 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Whirlpool vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Modellen bjuder på goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+. Då kylen har en volym på 369 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer.

 • Tillverkad av Whirlpool
 • Dörren öppnas åt höger
 • Klimatklassad enligt ST, SN
 • Kylen är över frysen
 • Kylen har 6 lådor och hyllor

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 201 cm hög, 60 cm bred och 66 cm djup.

Whirlpool BLF 9121 W ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Whirlpool BLF 9121 W. För tillfället är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 4190 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.50 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Whirlpool Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.