Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.0

Baserat på 4 omdömen

 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Zanussi ZBB25431SA Integrerad är 4 437 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Vill du ha en enhetlig känsla i köket bör du ha en integrerad kylfrys som den här ZBB25431SA från Zanussi. Denna kylfrys kan alltså byggas in och kläs med paneler för att matcha köksluckor och övrig köksinredning. Med denna modell får du goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+. Kylen har en kapacitet på 160 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer.

 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 22 timmar
 • Förvaringsvolym i kylen på 160 liter
 • Årlig energiförbrukning på 278 kWh
 • 54 cm bred

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Zanussi ZBB25431SA har mätts upp till 158 cm hög, 54 cm bred och 55 cm djup.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 278 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Kylen har en volym på 160 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Sammantaget är ZBB25431SA från Zanussi en mycket pålitlig kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper. För närvarande är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 4437 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör ZBB25431SA till ett bra köp.

Jämför alla Zanussi Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.