Trendande
Zanussi ZBT23420SA Integrerad

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 14 omdömen

 • 5

  29%

 • 4

  71%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Zanussi ZBT23420SA Integrerad är 4 740 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Zanussi som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Frysen är av det något mindre slaget med en kapacitet på 40 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 56 centimeter.

 • Kylen är över frysen
 • 55 cm djup
 • Energiklass A+
 • Fristående kylfrys
 • 145 cm hög

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 20 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 243 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Zanussi ZBT23420SA. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 4740 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.30 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Zanussi Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.