Samsung RB37J5315SS Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 32 omdömen

 • 5

  66%

 • 4

  25%

 • 3

  6%

 • 2

  0%

 • 1

  3%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB37J5315SS Rostfritt Stål är 9 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Samsung som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Kylen har en volym på 269 liter, vilket får räknas som ganska stort. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Uppmätt ljudnivå till 38 decibel
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • 72 cm djup
 • 60 cm bred
 • Energiklass A++

Frysen har en volym på 98 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 259 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Samsung RB37J5315SS. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 9995 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.46 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.