Liebherr CUsl 2311 Comfort Rostfritt Stål
Liebherr Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 2 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CUsl 2311 Comfort Rostfritt Stål är 10 040 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Liebherr vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. På bredden är hela enheten uppmätt till 55 centimeter. Kylen har en kapacitet på 155 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer.

 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • 137 cm hög
 • Frysen har 2 förvaringsutrymmen
 • Förvaringsvolym i frysen på 53 liter
 • Kylen är över frysen

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Kylen får vi räkna in någonstans emellan liten till medelstor med sin volym på 155 liter. Det kan passa bra för dig som bor själv och brukar handla för hela veckan, eller kanske två om ni inte brukar fylla kylskåpet till bredden.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Liebherr CUsl 2311 Comfort har mätts upp till 137 cm hög, 55 cm bred och 63 cm djup.

Som du förstår så är Liebherr CUsl 2311 Comfort en riktigt fin kylfrys med mycket bra finesser och egenskaper. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 10040 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.80 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.