Bosch KID26A30 Integrerad
Bosch Logotyp

Bosch KID26A30 Integrerad

Du har här en integrerad kylfrys där frysen ligger ovanpå kylen. Kylskåpet har en bra volym på 188 liter och frysen har en snabbfrysningsfunktion.

Pris 7 793 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KID26A30 Integrerad är 7 793 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en integrerad kylfrys från Bosch. Det innebär att den kan byggas in och kläs med träpanel för att skapa en enhetlig känsla med din övriga köksinredning. Frysen är av det något mindre slaget med en kapacitet på 41 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 54 centimeter.

  • 41 liter förvaringsvolym i frysen
  • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
  • 145 cm hög
  • 54 cm bred
  • Frysen är över kylen

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 17 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 39 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Bosch KID26A30. Du kan prisjämföra den här kylfrysen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 7793 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör KID26A30 till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.