Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGV33UL30 Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Bosch KGV33UL30 Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Volymen på frysen ligger på 94 liter och dörrarna är praktiskt nog omhängbara.

Från 5 490 kr till 8 054 kr
·

Placering 40 i kategorin Fristående kylfrysar

Pris exkl. frakt

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(5 omdömen)
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGV33UL30 Rostfritt Stål är 5 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 13 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen KGV33UL30 från Bosch kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 94 liter. Kylar och frysar är alla märkta med en energiklassifisering. Just den här är klassad A++ vilket är fördelaktigt för både miljö och ekonomi.

 • Kylfrys från Bosch
 • Belysning via LED-lampor
 • 65 cm djup
 • Förvaringsvolym i frysen på 94 liter
 • Energiklass A++

Skulle du få strömavbrott kan du lugna dig med vetskapen om att den här modellen klarar av att behålla kylan upp till 23 timmar utan ström. Du behöver alltså inte oroa dig över att maten tinas upp och förstörs på en gång.

Rekommenderas för hushåll på två personer då kylen har en kapacitet på 193 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

Måtten på den här kylfrysen är 176 cm på höjden, 60 cm på bredden och 65 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Bosch KGV33UL30. För tillfället är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 5490 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till ett bra köp.