Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Omdömen

Lämna ett omdöme om produkten eller ta del av omdömen från våra medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(26 omdömen)
 • 5
  65%
 • 4
  19%
 • 3
  4%
 • 2
  4%
 • 1
  8%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RF24HSESCSR Rostfritt Stål är 21 390 kr. Det är det billigaste priset just nu av 2 jämförda butiker.

För dig som gärna gör lite annorlunda är den här kylfrysen från Samsung något för dig. Den har nämligen så kallade franska dörrar, vilket innebär att kylen har dubblar dörrar och frysen dras ut som en låda. På bredden är hela enheten uppmätt till 91 centimeter. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 123 liter.

 • Förvaringsvolym i kylen på 333 liter
 • 91 cm bred
 • Dynamisk kylning
 • Kylfrys från Samsung
 • Frostas av automatiskt

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Rekommenderas för hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 333 liter. En tumregel många brukar gå efter när det kommer till kapacitet för kylar är att man behöver ungefär 100 liter per person för att få plats med sina varor.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Samsung RF24HSESCSR. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 21390 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.44 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Produkt

Modellnamn

RF24HSESCSR
Specifikationer

Energiklass

A+

Färg

Rostfritt Stål

Utförande

Fransk dörr

Nettovolym kyl

333.0 L

Nettovolym frys

123.0 L

Egenskaper

Digital termometer, Dynamiskt kylningssystem, Dörrvarning, Inbyggd belysning Kylskåp, Ismaskin, Kolsyrad vattendispenser, Kylning med naturgas, LED-belysning, MultiFlow, No Frost, Vattendispenser, Öppningshjälp

Kylhyllor/lådor

7

Kylskåpsdörr hyllor/lådor

3

Ljudnivå

41.0 dB

Infrysningskapacitet

7.0

Säkerhet vid strömavbrott

16.0 tim

Antal kompressorer

1

Dörröppning

Dubbel

Frysens stjärnklass

4

Klimatklass

SN, T

Energiförbrukning (kWh/år)

421.0

Höjd

177.7 cm

Djup

78.8 cm

Bredd

90.8 cm

Vikt

157.0 kg
Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem