Electrolux EN3209MFX Rostfritt Stål

Electrolux EN3209MFX Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys som har energiklassningen A++. Kylskåpet har en bra volym på 198 liter. Den är naturgaskyld.

Pris 7 995 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3209MFX Rostfritt Stål är 7 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen EN3209MFX från Electrolux kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en kapacitet på 198 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer.

  • 175 cm hög
  • 65 cm djup
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Fristående kylfrys
  • Årlig energiförbrukning på 233 kWh

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Electrolux EN3209MFX har mätts upp till 175 cm hög, 60 cm bred och 65 cm djup.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Är du en av dom som gillar att bunkra upp och frysa in mycket mat kommer den här kylfrysen göra dig mycket nöjd. Frysen har en kapactitet på 111 liter, vilket räknas som en ganska stor frys. Kött, grönsaker, glass eller matlådor, ja du kommer ha gott om plats för allt du behöver.

Sammantaget är EN3209MFX från Electrolux en mycket praktisk kylfrys med bra egenskaper. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 7995 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.