Bosch KGV33VW31 Vit
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 220 omdömen

 • 5

  54%

 • 4

  34%

 • 3

  8%

 • 2

  1%

 • 1

  3%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGV33VW31 Vit är 6 795 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Bosch vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Kylen har en kapacitet på 194 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++.

 • Kylen har en förvaringsvolym på 194 liter
 • Inbyggd belysning i kylen
 • Förbrukar 219 kWh per år
 • 94 liter förvaringsvolym i frysen
 • Fristående kylfrys

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 94 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 219 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 39 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Bosch KGV33VW31. För närvarande är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 6795 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.25 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.