Electrolux EN3453MOW Vit

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.2

Baserat på 38 omdömen

 • 5

  42%

 • 4

  42%

 • 3

  8%

 • 2

  5%

 • 1

  3%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3453MOW Vit är 6 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Electrolux vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 92 liter, vilket räcker väl för de allra flesta.

 • Frostas av automatiskt
 • Energiklass A++
 • Ljudnivå på 43 decibel
 • Kylen har 5 lådor och hyllor
 • Dubbla dörrar

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 43 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

Som du förstår så är Electrolux EN3453MOW en utmärkt kombinerad kyl- och frys med flera lockande egenskaper. Om du prisjämför EN3453MOW på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 6490 kr. Det är också en av de allra mest populära kylfrysarna. Den har ett högt snittbetyg på 4.12 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.