Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Smeg FA55PCIL1 Rostfritt Stål

Smeg FA55PCIL1 Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys som spar på både miljö och plånbok. Kylskåpet har en bra volym på 365 liter och kylen har inbyggd belysning.
Pris 36 500 kr
  • Butiker(0)

  • Utländska(1)

    Från 36 500 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Alla priser visas exklusive frakt. Just nu finns det inga aktuella butiker som säljer Smeg FA55PCIL1 Rostfritt Stål, datan som visas är historiska priser.

Här har du en kylfrys i side-by-side konstruktion från Smeg. Side-by-side innebär att kylen och frysen är jämsides varandra och kan passa bra för dig som ofta storhandlar och behöver lite extra utrymme. Då kylen har en volym på 365 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 90 centimeter.

  • 62 cm djup
  • Kylen har en förvaringsvolym på 365 liter
  • Side-by-side konstruktion
  • Vattendispenser direkt i dörren
  • Frysen har 6 förvaringsutrymmen

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 440 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Sammantaget är FA55PCIL1 från Smeg en utmärkt kombinerad kyl- och frys med bra egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här kylfrysen på PriceRunner 36500 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här kylfrysen till en premiumprodukt.