Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bosch KGV36VB32S Svart
Bosch Logotyp

Bosch KGV36VB32S Svart

Du har här en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Den kombinerade kylen och frysen har en total volym på 307 liter och den har hyllor gjorda av glas.

Från 5 990 kr till 8 807 kr
·

Placering 14 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(33 omdömen)
 • 5

  39%

 • 4

  42%

 • 3

  6%

 • 2

  6%

 • 1

  6%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGV36VB32S Svart är 5 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 13 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Bosch som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Med en kapacitet i kylen på 213 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok.

 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Kylen har 6 förvaringsutrymmen
 • Fristående kylfrys
 • Belysning av energisnåla LED-lampor
 • 60 cm bred

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

I kylskåpet hittar du 6 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Bosch KGV36VB32S. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 5990 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.59 av 5 och alla dess attraktiva egenskaper gör den till ett bra köp.