Bosch KGV36UW20 Vit
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.8

Baserat på 9 omdömen

 • 5

  44%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  22%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGV36UW20 Vit är 6 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Bosch. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Modellen bjuder på goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 94 liter.

 • Förbrukar 274 kWh per år
 • Fristående kylfrys
 • Höj-och sänkbara fötter
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • 60 cm bred

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 274 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

I kylskåpet hittar du 5 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 41 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Bosch KGV36UW20. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 6995 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.05 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.