Electrolux EN3201MOX Rostfritt Stål

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 6 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  33%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3201MOX Rostfritt Stål är 8 844 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här är en kombinerad kyl och frys från Electrolux som kommer att täcka alla dina behov. Den är fristående och i klassiskt utförande, det vill säga med kylen ovanpå frysen. Med en kylfrys sparar du plats jämfört med två fullstora skåp, samtidigt som du har gott om utrymme för alla dina matvaror. Väldigt energieffektiv som kommer vara skonsam mot både miljö och plånbok. Kylen har en kapacitet på 194 liter, vilket kan vara lagom för hushåll med två personer.

 • Kylen är över frysen
 • Kylfrys från Electrolux
 • 65 cm djup
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Årlig energiförbrukning på 231 kWh

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 40 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 194 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 194 liter helt på egen hand också.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Sammantaget är EN3201MOX från Electrolux en väldigt trevlig kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. Om du prisjämför den här kylfrysen på PriceRunner så ser du att den för tillfället har ett lägsta pris på 8844 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.