Electrolux EN3615MOW Vit

Electrolux EN3615MOW Vit

Det här är en fristående kylfrys som är mycket energieffektiv. Totalt rymmer den här kyl-/fryskombin 337 liter. Kylen har inbyggd belysning.

Pris 12 799 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3615MOW Vit är 12 799 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Electrolux. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Brukar du frysa in mycket matvaror kommer den här passa bra då frysen har en kapactitet på 111 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Ljudnivån mäter upp till 38 decibel
  • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
  • Snabbfrysningsfunktion
  • Inbyggd belysning i kylen
  • 230V(220-240V)

Electrolux EN3615MOW ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 38 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Måtten på den här kylfrysen är 184 cm på höjden, 60 cm på bredden och 65 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A++ och förbrukar ungefär 242 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Electrolux EN3615MOW. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 12799 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.