Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.4

Baserat på 7 omdömen

 • 5

  57%

 • 4

  29%

 • 3

  14%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3453OOX Rostfritt Stål är 7 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen EN3453OOX från Electrolux kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 226 liter och är lagom för två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Fristående kylfrys
 • Energiklass A+++
 • Kylfrys från Electrolux
 • Dynamiskt kylningssystem
 • Frysen har 2 förvaringsutrymmen

Tack vare sitt dynamiska kylningssystem kommer dina matvaror må avsevärt mycket bättre i den här EN3453OOX än de flesta andra fryskylar. Det dynamiska kylningssystemet innebär att dina matvaror kyls genom ett luftburet kylsystem som skapar en mycket jämnare temperatur.

Frysen har en volym på 92 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+++ och förbrukar ungefär 161 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Electrolux EN3453OOX. Det här är en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 7990 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.

Jämför alla Electrolux Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.