Fisher & Paykel E522BLXFD4 Rostfritt Stål

Fisher & Paykel E522BLXFD4 Rostfritt Stål

Denna fristående Fisher & Paykel-kylfrys har en bra energiklassning. Volymen på kylskåpet ligger på 352 liter och den kan själv frosta av frysen.

Jämför pris från 20 374 kr till 25 999 kr
·

Placering 192 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Fisher & Paykel E522BLXFD4 Rostfritt Stål är 20 374 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Att ha kyl och frys på samma ställe är väldigt smidigt. Här har du en praktisk kylfrys från Fisher & Paykel som kommer räcka gott och väl för alla dina behov. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. Kylen har en volym på 352 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer.

  • Kylen har en förvaringsvolym på 352 liter
  • Fristående kylfrys
  • Frysen har en förvaringsvolym på 121 liter
  • 79 cm bred
  • Energiklass A+

Frysen har en volym på 121 liter och det får vi räkna som ganska rymligt. Du kommer ha gott om plats för bröd, matlådor, is, glass och vad du än vill ha. Troligen är den tillräckligt stor för att du ska kunna glömma bort de matlådor och rester du en dag valde att frysa in.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 548 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

Som du förstår så är Fisher & Paykel E522BLXFD4 en mycket praktisk kombinerad kyl- och frys med många praktiska finesser och egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta kylfrysarna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 20374 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Fisher & Paykel Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.