Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RB31FERNCSS Rostfritt Stål

Samsung RB31FERNCSS Rostfritt Stål

Det här är en fristående kylfrys med kylen över frysen. Totalt rymmer den här kylfrysen 304 liter. Den är naturgaskyld.

Från 6 390 kr till 7 618 kr
·

Placering 72 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(20 omdömen)
 • 5
  45%
 • 4
  50%
 • 3
  0%
 • 2
  5%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB31FERNCSS Rostfritt Stål är 6 390 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Samsung som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 98 liter.

 • Automatisk avfrostning
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • Energiklass A++
 • Varnar om dörren inte stängs
 • 206 liter förvaringsvolym i kylskåpet

Kylen har en volym på 206 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Hos äldre frysar är igenfrostning ett vanligt och tråkigt problem. Vem har tid eller ork att ta en hel dag i anspråk till att frosta av en frys? Med den här modellen slipper du allt sånt då den praktiskt nog har automatisk avfrostning.

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 39 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Samsung RB31FERNCSS. Just nu är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 6390 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Den har ett bra snittbetyg på 4.63 av 5 och alla dess åtråvärda egenskaper gör den till ett bra köp.