Smeg FAB30RRO1 Rosa

Du har här en fristående kylfrys där frysen ligger ovanpå kylen. Kyldelen i den här kylfrysen rymmer 229 liter. Temperaturen hålls jämn genom dynamisk kylning.

Jämför pris från 13 990 kr till 15 416 kr
Smeg FAB30RRO1 Rosa

Rosa

fr.13 990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  100%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB30RRO1 Rosa är 13 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Här har du kylfrysen FAB30RRO1 tillverkad av Smeg som är fristående. Kylfrysar av den här typen som har frysen ovanpå kylen kan passa bra för dig som inte behöver jättemycket utrymme i frysen utöver det allra mest nödväniga. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 64 liter. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++.

 • Fristående kylfrys
 • Förvaringsvolym i frysen på 64 liter
 • 169 cm hög
 • Vid strömavbrott håller den kylan i 15 timmar
 • 60 cm bred

Om du är ljudkänslig kan vi berätta att den här kylfrysen har uppmätts att låta upp till 38 decibel. För referens så brukar en normal samtalston mätas upp till 60 decibel och en genomsnittlig dammsugare ca 80 decibel. För att ge ytterligare en fingervisning så blir ljudet tio gånger högre för var tionde decibel.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Smeg FAB30RRO1 har mätts upp till 169 cm hög, 60 cm bred och 72 cm djup.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 212 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Sammantaget är FAB30RRO1 från Smeg en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med bra finesser och egenskaper. Du kan prisjämföra den här kylfrysen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 13990 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.44 av 5 och alla dess bra egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.