Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Smeg FAB30RP1 Creme

Smeg FAB30RP1 Creme

Denna fristående Smeg-kylfrys har frysen ovanpå kylen. Frysen har en bra volym på 64 liter. Den har inbyggd belysning i kylen.

Från 13 422 kr till 18 995 kr
·

Placering 17 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(4 omdömen)
 • 5

  75%

 • 4

  0%

 • 3

  25%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB30RP1 Creme är 13 422 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Det här är en fristående kylfrys från Smeg som har frysen monterad ovanför kylen. Vilket kan passa bra för dig som inte har jättemycket att frysa in utöver det allra mest nödvändiga. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter. Kylen har en volym på 229 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • Fristående kylfrys
 • 169 cm hög
 • Klimatklassad enligt T, N, SN, ST
 • Frysen är över kylen
 • Kylen har 7 förvaringsutrymmen

Frysen har en ganska genomsnittlig kapacitet med en volym på 64 liter. Det kommer räcka gott och väl för de allra flesta som brukar förvara vanliga bruksvaror som bröd, kött, grönsaker och matlådor.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 212 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 229 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 229 liter helt på egen hand också.

Som du förstår så är Smeg FAB30RP1 en riktigt fin kombinerad kyl- och frys med många praktiska egenskaper. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner och för tillfället kostar FAB30RP1 13422 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.33 av 5 och alla dess fina egenskaper gör den till en premiumprodukt.