Liebherr CBNPes 5156 Rostfritt Stål
Liebherr Logotyp

Liebherr CBNPes 5156 Rostfritt Stål

Du har här en fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Frysen har en bra volym på 115 liter och den larmar om du glömmer stänga dörren.

Jämför pris från 30 990 kr till 36 227 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CBNPes 5156 Rostfritt Stål är 30 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen CBNPes 5156 från Liebherr kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. På bredden är hela enheten uppmätt till 75 centimeter. Lagom för ett hushåll med minst tre personer då kylen har en kapacitet på 306 liter.

  • 202 cm hög
  • Dubbla dörrar
  • 115 liter förvaringsvolym i frysen
  • Automatisk avfrostning
  • Inbyggd kylbelysning

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Innan du drar på dig spenderarbyxorna bör du ta reda på om den här modellen kommer att få plats i ditt kök. Se till att mäta ordentligt, både en och två gånger. Liebherr CBNPes 5156 har mätts upp till 202 cm hög, 75 cm bred och 63 cm djup.

Finns det något tråkigare än att frosta av frysen? Det tar nästan en hel dag och det är en himla massa jobb för ingenting. Med den här modellen slipper du dock allt det där då den skönt nog har automatisk avfrostning.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Liebherr CBNPes 5156. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 30990 kr. Om man jämför modellens pris med resten av kategorin så är den dyrare än de flesta andra, men med tanke på alla funktioner och material får du en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.