Liebherr ECBN 6156 Integrerad
Liebherr Logotyp

Liebherr ECBN 6156 Integrerad

En integrerad Liebherr-kylfrys som är energieffektiv. Hela kylfrysen är 91,5 cm bred. Det finns snabbfrysning.

Pris 69 490 kr
·

Placering 554 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr ECBN 6156 Integrerad är 69 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Här har du en kombinerad kyl och frys från Liebherr som är integrerad. Integrerade kylfrysar kläs med en panel för att skapa en enhetlig känsla med dina köksluckor och övrig inredning. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. Då kylen har en volym på 364 liter kommer det finnas gott om plats för minst tre personer.

  • Frysen har 2 förvaringsutrymmen
  • 63 cm djup
  • Uppmätt ljudnivå till 42 decibel
  • Kylen är över frysen
  • Integrerad kylfrys

Liebherr ECBN 6156 ger ifrån sig ett ljud som har uppmätts till 42 dB. För var tioende decibel som höjs blir ljudet tio gånger starkare. För referens så brukar en normal samtalston ligga på ungefär 60 dB och en dammsugare runt 80 dB.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 415 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Utrustad med snabbfrysningsfunktion. När maten fryses ner snabbare behåller den all näring bättre. Det kan vara mycket användbart för den som brukar storhandla och vill frysa in mycket på samma gång. Frysen blir då väldigt kall under en period och när allt är infryst återgår den till normal temperatur.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Liebherr ECBN 6156. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner och just nu kostar ECBN 6156 69490 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.