Trendande
Samsung RB31FDRNDSA Silver

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 10 omdömen

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RB31FDRNDSA Silver är 4 669 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Den här fristående kylfrysen RB31FDRNDSA från Samsung kan vara perfekt för dig som behöver både kylskåp och frys men har begränsat med yta. Den är av det klassiska slaget, det vill säga med kylen monterad ovanpå frysen. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 210 liter och är lagom för två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Fristående kylfrys
 • Uppmätt ljudnivå till 39 decibel
 • Håller kylan i 18 timmar efter strömavbrott
 • Tillverkad av Samsung
 • Kylen har en förvaringsvolym på 210 liter

Just den här kylfrysen har fått energiklassen A+ och förbrukar ungefär 297 kWh per år. För att hålla nere på kostnader och energiförbrukning finns det en del enkla tips och knep att använda sig av. För att kylen ska slippa göra allt arbete som kostar både energi och pengar i onödan är det bra om du låter maten svalna ordentligt innan du stoppar in den i kylen.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Samsung RB31FDRNDSA. I kategorin kylfrysar är det här för närvarande en topprankad produkt på PriceRunner och just nu kostar RB31FDRNDSA 4669 kr. Den har ett högt snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.

Jämför alla Samsung Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.