Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsung RFG23UERS Rostfritt Stål

Samsung RFG23UERS Rostfritt Stål

Denna fristående kylfrys har en bra energiklassning. Frysdelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 127 liter och dörrarna är av så kallad fransk typ.

Från 17 047 kr till 25 000 kr
·

Placering 4 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(174 omdömen)
 • 5
  69%
 • 4
  25%
 • 3
  3%
 • 2
  1%
 • 1
  2%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsung RFG23UERS Rostfritt Stål är 17 047 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

Den här fristående kylfrysen från Samsung är konstruerad med en så kallad fransk dörr. Det innebär att frysen dras ut som en låda och kylen har dubbla dörrar. Modellen bjuder på goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad till A+. Kylen har en volym på 398 liter vilket, får räknas som väldigt stort och är lagom för minst tre personer.

 • Frysen har 2 förvaringsutrymmen
 • Energiklass A+
 • Förvaringsvolym i frysen på 127 liter
 • Dubbla dörrar
 • Kylen har 6 lådor och hyllor

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 398 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på minst tre personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 398 liter helt på egen hand också.

För att lyxa till din vardag bör du skaffa en kylfrys med vattendispenser direkt i dörren. Det är inte mycket som slår känslan av att kunna ta ett glas, trycka det mot kylskåpsdörren och direkt bli serverad iskallt vatten.

Innan du lägger dina hårt förvärvade slantar på en ny kylfrys bör du se till att den får plats. Att behöva skicka tillbaka en så stor pjäs eller att tvingas bygga om för att den inte passar kan medföra en hel del huvudvärk. Just den här modellen är 177 cm hög, 91 cm bred och 71 cm djup.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Samsung RFG23UERS. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 17047 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.57 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till en premiumprodukt.