Liebherr CTP 3016 Vit
Liebherr Logotyp

Liebherr CTP 3016 Vit

En fristående Liebherr-kylfrys som är mycket energieffektiv. Volymen på frysen ligger på 63 liter. Den har bland annat ett dynamiskt kylsystem.

Jämför pris från 9 895 kr till 10 299 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Liebherr CTP 3016 Vit är 9 895 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Den här kylfrysen från Liebherr har frysen monterad ovanpå kylen. Det kan passa bra för dig som inte är i behov av en jättestor frys utan mest vill kunna frysa in de nödvändigaste vardagsvarorna. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 215 liter och är lagom för två till tre personer. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

  • Kylens förvaringsvolym ligger på 215 liter
  • Energiklass A++
  • Dynamiskt kylningssystem
  • Håller kylan i 22 timmar efter strömavbrott
  • Ljudnivå på 40 decibel

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 215 liter. Det får vi klassa som ganska rymligt. En genomsnittlig person brukar behöva cirka 100 liter utrymme så den här modellen kan vara lämplig för ett hushåll på två personer. Men naturligtvis går det bra att fylla upp alla 215 liter helt på egen hand också.

Kylen har en inbyggd belsyning så att du lätt att kan hitta alla pålägg du söker när du smyger upp på natten för att bre dig en nattmacka.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Liebherr CTP 3016. Det här är en av de allra mest populära kylfrysarna på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 9895 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör CTP 3016 till ett bra köp.

Jämför alla Liebherr Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.