Siemens KI38VV20 Vit

Denna integrerade Siemens-kylfrys har miljö- och ekonomivänliga egenskaper. Kyldelen i den här kombinerade kylen och frysen rymmer 219 liter och den är beständig mot bakterietillväxt.

Jämför pris från 4 893 kr till 10 549 kr
·

Placering 134 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.9

Baserat på 8 omdömen

 • 5

  0%

 • 4

  88%

 • 3

  13%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Siemens KI38VV20 Vit är 4 893 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Är du en av dom som inte tycker att kylskåp och frysar är så snygga passar den här modellen från Siemens bra då den är integrerad. Det innebär att den byggs in med din övriga köksinredning så att allt ser enhetligt och snyggt ut. En energieffektiv maskin som har blivit energiklassad till A+. Kylen har en volym på 219 liter, vilket får räknas som ganska stort.

 • Håller kylan i 13 timmar efter strömavbrott
 • 55 cm djup
 • Frysen har en förvaringsvolym på 63 liter
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen
 • 230V(220-240V)

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 280 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A+. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

I frysen kommer du ha gått om plats att förvara det allra mest nödvändiga som bröd, matlådor och andra råvaror. Den har en kapacitet på 63 liter, vilket är ganska genomsnittligt för kylfrysar.

Som du förstår så är Siemens KI38VV20 en riktigt fin kylfrys med många praktiska egenskaper och finesser. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 4893 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Siemens Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.